You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung introduceert de GALAXY S5 mini

Samsung introduceert de GALAXY S5 mini

geschreven door Constance

Samsung biedt, vanaf aankomend najaar, de GALAXY S5 mini aan, een compacte versie van de GALAXY S5.

GS5 mini_Gold

Het 4,5 inch HD Super AMOLED display van de GALAXY S5 mini heeft een helder beeld en in een handzame formaat en kan je deze smartphone eenvoudig met één hand bedienen. Net als de GALAXY S5 heeft GALAXY S5 mini op de achterkant het bekende ‘gaatjespatroon’, wat niet alleen een moderne en elegante look oplevert, maar ook zorgt dat het toestel lekker in de hand ligt. Oók is de GALAXY S5 mini spatwater- en stofdicht (IP67) en heeft het de Ultra Power Saving Mode. Verder biedt de S5 mini een hartslagmeter, vingerafdrukscanner en connectiviteit met de meest wearables van Samsung.

GS5 mini_Blue achterkant

De GALAXY S5 mini is uitgerust met een Quad Core 1.4 GHz processor en 1.5GB RAM, waarmee je kunt multitasken en je internetpagina’s snel geladen worden. Met de 8MP camera maak je mooie foto’s en filmpjes, en doordat de GALAXY S5 mini LTE Category 4 ondersteunt, download je filmpjes en games razendsnel.

Het toestel verschijnt in vier kleuren: Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue en Copper Gold.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com