You are here: Home » Huis & Tuin » Hästens zomertips voor je beautyslaap

Hästens zomertips voor je beautyslaap

geschreven door Constance

Iedereen weet dat het belangrijk is om goed uitgerust de dag te beginnen en jezelf mooi en gezond te slapen.

hastens hangmat

De Zweedse beddenfabrikant Hästens weet hoe belangrijk een goede nachtrust is, maar vergeet ook de powernap niet, lekker in de tuin of op je balkon, in de speciale Hästens hangmat.

De hangmat is van 100% katoen en gemaakt van de bekende Hästens geruite stof. Er zijn 45 draden per vierkante centimeter gebruikt wat de hangmat een duurzaam bezit maakt. En met de  Hästens Luft bedlinnen collectie geef je je slaapkamer gelijk een mooie make-over. De collectie is verkrijgbaar in twee geweven ontwerpen: de marine kleur is fris, modern en geïnspireerd op het Scandinavische buitenleven en de Zweedse amandelkleurige zomerbloem Blåklin.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?