You are here: Home » Gadgets » Eva Solo Sunlight zonne-energie tuinlamp

Eva Solo Sunlight zonne-energie tuinlamp

geschreven door Constance

Het Deense merk Eva Solo heeft twee solar lampen voor in de tuin of op je terras. De Sunlight lamp is een stoere en decoratieve lamp en daarmee kun je overal sfeerlicht creëren zonder het gedoe met verlengsnoeren en stekkers.

eva solo

De Sunlight is er in een tafellamp en een staande lamp. De tafellamp heeft aluminium voetje en het witte glazen kapje. De staande lamp heeft hetzelfde design en je kan deze in de border, plantenbak of gras steken.

De lamp van Eva Solo is geschikt voor ongeveer 15.000 branduren. Wanneer de lamp acht uur in de volle zon gestaan heb je 20 uur licht. Wanneer de lamp acht uur in bewolkt weer gestaan heeft heb je ongeveer 10 uur licht. Door middel van een schakelaar is de Sunlight handmatig aan en uit te zetten of maak gebruik van de ‘smart auto’ functie voor het automatisch in- en uitschakelen van de lamp. De lamp kun je het hele jaar door buiten laten staan, hij is namelijk ook nog eens vorstbestendig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?