You are here: Home » Kindergadgets » Gamen op de achterbank met Nintendo

Gamen op de achterbank met Nintendo

geschreven door Constance

‘Zijn we er al?’ Komt deze vraag je bekend voor tijdens een lange autoreis of vliegtrip? En je weet dat je er voorlopig nog niet bent. Wil je de achterbank rustig houden dan biedt Nintendo 2DS of Nintendo 3DS XL de ultieme oplossing.

nintendo

De draagbare spelcomputers hebben een grote keuze aan spelletjes en zijn dan ook ideaal om je kinderen urenlang zoet te houden. Zo kan er geracet worden met Mario Kart 7 maar kunnen puppy of kittens in nintendogs + cats verzorgd worden. Je kan met Yoshi op pad om baby Mario te beschermen, of ga op een spannend avontuur met Kirby of verzamel zoveel mogelijk Pokémon in de 3D-wereld van Pokémon X en Pokémon Y.

nintendogs

En als je kinderen een tukje doen, kan jij natuurlijk ook zelf een lekkere Professor Layton puzzel oplossen;)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com