Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags Lipault Paris introduceert 3 nieuwe IT-bags
ladygadgets

Thule reistassencollectie

Het bagagedragermerk Thule heeft een de Thule Crossover Collectie en is serie is ontworpen om bagage op een veilige en stijlvolle manier te vervoeren en bestaat uit 4 trolleys en 6 duffeltassen.

De Rolling Carry-On (inhoud 38 liter), Rolling Upright with Detachable Race Pack (inhoud 60 liter) en 17” MacBook Backpack beschikken over een uiterst duurzaam en lichtgewicht  frame met een voorgevormde achterkant (dat schokken opvangt tijdens het transport) en oversized wielen voor soepel vervoer. Andere handige eigenschappen zijn de stevige aluminium basis, de waterbestendige stof, de uitschuifbare V-Tubing™ handvaten en een voorgevormd SafeZone™ compartiment dat oa. brillen, mobiele telefoons en andere kostbare voorwerpen beschermt.

De strak ogende Rolling Carry-on trolley is ideaal voor korte trips dankzij zijn opbergbare schouderbanden waarmee de trolley ook gemakkelijk over de schouder kan worden gedragen. Uiterst praktisch en innovatief zijn de wielen die niet tegen het lichaam worden gedrukt, voor optimaal draagcomfort.

Met de Rolling Upright trolley heb je twee tassen voor de prijs van één! Deze twee-in-één tas beschikt over een handige, afneembare rugzak waarin alle dagelijkse kleinigheden kunnen worden opgeborgen. De trolley bevat eveneens een afgescheiden gedeelte om bijvoorbeeld de vuile van de schone was te scheiden.

De MacBook backpack beschikt over een  verstevigd laptop compartiment, geschikt voor MacBooks Pro® tot 17”. Dankzij luchtkanalen in het achterpaneel is ventilatie mogelijk en met behulp van spanbanden kan de bagage op zijn plaats worden gehouden in de tas. Bovendien biedt een voorgevormde SafeZone™ bescherming aan brillen of draagbare elektronica.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?