You are here: Home » Beauty » Word jij het nieuwe Palmer’s model?

Word jij het nieuwe Palmer’s model?

geschreven door Constance

Het huidverzorgingsmerk Palmer’s is op zoek naar een Nederlands model en doet dit via een grote online actie ism. Kruidvat. Uit de inzendingen zal een deskundige jury een top 3 selecteren, waarna heel Nederland kan stemmen, via de Facebookpagina van PalmersNL. De internationale glamourfotograaf William Rutten (fotograaf van oa. Sting, Madonna, Robbie Williams en Brat Pitt) zal het nieuwe Palmer’s model fotograferen voor de Nederlandse campagne.

Palmer's modelactie Kruidvat

De huidverzorgingsproducten van Palmer’s Cocoa Butter Formula hebben de hoogste concentraties cacaoboter ter wereld! De formule bevat natuur zuivere, gecertificeerde cacaoboter. Palmer’s Cocoa Butter Formula is er in verschillende varianten, van een direct smeerbare hydraterende lotion die de huid heerlijk verzacht of een snel intrekkende huidolie tot een ultrarijke crème die de zeer droge huid direct herstelt en kalmeert. En Palmer’s zoekt een Nederlands model om deze boodschap eenmalig te ondersteunen. En iedereen maakt een kans, van jong tot oud!

En meedoen is heel eenvoudig; je stuurt een e-mail naar facebook@kruidvat.nl met daarin een foto en geschreven motivatie en dat kan nog t/m 26 juli as. Via de PalmersNL Facebookpagina en Kruidvat word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond deze wedstrijd.

palmers producten

Daarnaast heeft Palmer’s van 28 juni t/m 26 juli een hele leuke actie lopen bij Kruidvat. Bij aankoop van een Palmer’s product ontvang je een activatiecode waarmee je kans maakt op 200 prijzen, waaronder een scooter en een zonvakantie. Activeer deze code via www.kruidvat.nl/palmers en om kans te maken op een van de prijzen vertel je in een paar zinnen of woorden waarom jij Palmer’s het beste product vindt.

Het prijzenpakket:
1e Prijs SYM Allo Scooter
2e Prijs Zonvakantie met Corendon
3e Prijs 50x Palmer’s verwenpakket
4e Prijs 50x Droste chocolade pakket
5e Prijs 100x 100%NL Jaarabonnement

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?