You are here: Home » Accessoires » Zomerse kleuren; Denon Envaya Bluetooth speaker

Zomerse kleuren; Denon Envaya Bluetooth speaker

geschreven door Constance

Natuurlijk kan je kiezen voor een hoogglans witte of matzwarte Bluetooth speaker maar de Denon Envaya kan je aanpassen naar jouw stemming en favoriete zomerkleur.

envaya

Want bij de Envaya kan je uit 4 kleuren stof kiezen: Lunar, Sunset, Fandango en Indigo. En een bijkomend pluspunt is dat de Envaya dankzij deze constructie 100% reisbestendig is.

covers

En Denon Envaya is natuurlijk uitstekend geschikt voor het beluisteren van je muziek, maar ook is ie perfect voor het kijken naar films. Dan kan omdat de lage latentie van slechts 32ms ervoor zorgt dat er geen asynchroon verloop tussen audio en beeld voorkomt. NFC-apparaten hoeven alleen maar in de buurt van de Envaya te worden gehouden om automatisch te worden gekoppeld en onthoudt de Envaya alle Bluetooth-modellen voor toekomstige koppeling. Verder heeft de speaker ook een extra ingang.
denon-envaya zwart
De draagbare Envaya Bluetooth-speaker heeft twee 57mm full-range drivers en een 100mm passieve radiator. De speaker heeft een oplaadbare batterij die 10 uur meegaat en onderweg kan de Envaya, via de USB-poort, iedere smartphone of tablet opladen. En hij is binnen 2,5 uur alweer klaar voor gebruik. Aan de achterkant zit een standaard die te voorschijn komt zodra je op de achterkant van het apparaat drukt.

Denon heeft ook een speciale (optionele) neopreen tas ontwikkeld waarin je de Envaya op kan bergen, maar er is ook nog ruimte voor je telefoon, mp-3 speler en andere accessoires.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?