You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert nieuwe GALAXY Tab S

Samsung lanceert nieuwe GALAXY Tab S

geschreven door Constance

Begin juli ligt de nieuwe Samsung GALAXY Tab S (8,4 en 10,5 inch) in de winkel en dit is de dunste en lichtste Samsung-tablet ooit. Door het Super AMOLED display spatten de kleuren van het scherm en kan je altijd en overal, zelfs in de zon of in het donker, genieten van foto’s, video’s en internet.

image-2014-06-14(2)

Het 4 miljoen pixels tellende (2560×1600, 16:10) Super AMOLED scherm geeft meer dan 90% van de Adobe RGB-kleuren weer, en dat is nog nooit vertoond op een 10,5 inch tablet. De GALAXY Tab S heeft nog veel meer features aan boord. Met Adaptive Display wordt het kleurengamma en de beeldscherpte automatisch geoptimaliseerd. Ook al zit je buiten in het volle zonlicht, de content op het scherm is zo altijd helder en perfect leesbaar. Ook kan je de scherminstellingen handmatig aanpassen met voorgeprogrammeerde professionele modi als AMOLED Cinema en AMOLED Photo. Zo heb je altijd het beeld dat jij zelf het aangenaamst vindt.

Omdat de Super AMOLED-technologie geen backlight nodig heeft, gebruikt de GALAXY Tab S weinig energie. Dit maakt een draagbaar en licht design mogelijk. Er zijn twee modellen, allebei 6,6 mm (zo dun als 6 creditcards) en ze wegen respectievelijk 465 gram (10,5 inch) en 294 gram (8,4 inch). De batterijen houden het extra lang vol en met de Ultra-Power Saving Mode kun je uren werken zonder dat je de tablet hoeft op te laden.

Multitasken op een tablet was nog nooit zo eenvoudig. Je surft op internet en deelt tegelijk content zonder dat je ook maar één scherm hoeft te sluiten. En waar je smartphone ook in huis ligt, telefoontjes pleeg en ontvang je op de Tab S dankzij Call Forwarding via Samsung SideSync 3.0.

De Tab S schakelt eenvoudig tussen verschillende gebruikersprofielen door gebruik te maken van de Fingerprint Scanner. Daarnaast biedt het device de ‘Kids Mode’, met een geheel eigen interface en tal van leuke en leerzame kinderapps.

Op de Tab S kan je ook aan de slag met Hancom Office, waarmee je documenten gemakkelijk bewerkt, Evernote en Dropbox, waar je al je documenten, foto’s en video’s opslaat. Ook krijg je elke maand een gratis boek en heb je ook toegang tot alle e-books in de Kindle store.

Door Samsungs samenwerking met Marvel heb je bij aanschaf drie maanden ongelimiteerde toegang tot meer dan 15.000 Engelstalige Marvel Comics. Ook maak je gratis gebruik van de Marvel Unlimited app.

image-2014-06-14(2)

Ook zijn er mooie accessoires, zoals Book Cover (in te stellen op drie posities, zodat je altijd ontspannen kunt lezen, films kijken en typen) en de Simple Cover (beschermend, maar lichter en slanker). Het Book Cover Keyboard is een ergonomisch en ultra slank toetsenbord waarop je altijd comfortabel werkt. Om de mobiele ervaring van de GALAXY Tab S naar een nóg hoger niveau te brengen, is de unieke Samsung Level Serie een ideale oplossing. Samsung Level biedt een reeks audioaccessoires met organische geluidskwaliteit, superieur comfort en een modern design om je de best mogelijke geluidservaring te geven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?