You are here: Home » Eten & koken » Geef smaak aan je water met YEAU!

Geef smaak aan je water met YEAU!

geschreven door Constance

Iedereen weet dat water drinken goed voor je is (en in Nederland kan dat gewoon uit de kraan, dus niet uit van die dure plastic flesjes) maar op een gegeven moment is water alleen toch wel een beetje saai.

yeau!

Daarom komt de The Better For You Company met YEAU! een unieke smaakmaker die water drinken dubbel zo leuk en lekker maakt. Met een leuke bijkomstigheid, je kunt het flesje overal mee naartoe nemen, zonder dat het drupt, lekt of vlekt. Duurzaam, compact, handig en fun, dat is YEAU! De ‘Y’ staat voor Your en ‘Eau’ betekent water in het Frans.

yeau! in glas

Een kneepje is genoeg en je kunt het doseren zoveel je wilt. Met 1 flesje kun je tot wel 30 glazen vullen. Het YEAU!-flesje heeft een lekvrije dop en kan zonder risico mee in je jas, zak of tas. Ben je fan van smooth appel of kies je toch liever voor stunning oranges, lazy summerfruit of chill blackcurrant? YEAU! geeft je water een leuke kleur en lekkere fruitsmaak en bevat bovendien geen suiker, geen calorieën en geen cafeïne. YEAU! bij 347 supermarkten in Nederland kopen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?