You are here: Home » Gadgets » Test; MelanO-Colours verwisselbare ringen

Test; MelanO-Colours verwisselbare ringen

geschreven door Constance

Er waren nog wat producten die ik zou gaan testen en dat geldt ook voor de ringen van MelanO-Colours.

twisted by melano

Ik heb 2 ringen opgestuurd gekregen van Melano-Colours; een zgn. aanschuifring en de Twisted by MelanO ring met daarbij 2 losse opzetstukjes. Zoals je op de onderstaande Vine kunt zien is het dus mogelijk om met verschillende opzetstukjes je ring een totaal andere look te geven. Van sportief tot trendy en van klassiek tot design.

Je schaft eenmalig je ring aan en dan kan je naar hartenlust wisselen van design en kleur. MelanO heeft een aantal collecties en binnen de collectie kan je blijven wisselen maar elke collectie heeft wel een eigen systeem. Maw. je kunt de opzetstukjes van de Twisted serie niet gebruiken in de The One of The Cubic serie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?