You are here: Home » Fashion » Test; Hardloopschoenen Saucony Guide 7

Test; Hardloopschoenen Saucony Guide 7

geschreven door Constance

Ruim een maand geleden heb ik ze binnen gekregen, de Saucony Guide 7 hardloop/trainingsschoenen (dat artikel kan je hier lezen). En tja, met zulke mooie en lichte sneakers heb je dus geen excuus meer om niet naar de sportschool te gaan of om buiten te gaan hardlopen.

saucony guide 7 zijkant

Nu ben ikzelf helemaal niet zo’n fan van hardlopen (en al helemaal niet buiten) dus heb ik de Saucony Guide 7 voornamelijk getest tijdens mijn uurtjes van, in en naar de sportschool. Het eerste wat me opviel was, dat ze echt licht gewicht zijn; ze wegen bijna niks en dat is echt erg prettig. (Want niks is zo vervelend om met zware schoenen je oefeningen te moeten doen.) Je voelt bijna niet dat je ze aan hebt.

saucony guide 7 onderkant

Behalve dat ze licht zijn, rollen ze ook heel soepel af en worden je voeten goed ondersteund, ook je veel demping, waardoor het echt voelt alsof je op ‘wolkjes’ loopt. En aangezien ik zwakke enkels heb, is een goede demping en ondersteuning voor mij dus extra belangrijk. Een ander ‘nadeel’ van de meeste hardloopschoenen is de klap op je bal van je voet bij het neerkomen maar ook hier heeft de Guide 7 een oplossing voor, want het nieuwe voorvoet ontwerp geeft je ook extra steun tijdens het neerkomen. En de grove ribbels aan de onderkant zorgen ervoor dat je veel grip hebt, ideaal tijdens het lopen in de regen.

saucony guide7 binnenkant

Het klinkt misschien gek, maar ik voelde me na afloop van mijn workouts minder moe, en ook benen voelden minder zwaar aan. En voor de fashionistas onder ons, je kunt ze ook prima dragen naar je werk, strand of festival want ook daar zijn ze fashionable genoeg voor!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com