You are here: Home » Accessoires » Kattentoilet; Litter Kwitter

Kattentoilet; Litter Kwitter

geschreven door Constance

Iedereen kent ze wel; YouTube video’s van katten die op het toilet hun behoeftes doen. Het is mij nooit gelukt met mijn poezenbeesten maar het ziet er altijd wel heel grappig uit.

Litter Kwitter

Maar er nu de Litter Kwitter en dit is een speciaal kattentoilet, en hiermee leer je je kat(ten) binnen 8 weken, het toilet te gebruiken ipv. de kattenbak of tuin. (Bij oudere katten duurt wel langer dan 8 weken.)

De Litter Kwitter trainings-set bestaat uit een aantal ‘toiletbrillen’ die je op je eigen toilet vastmaakt, een instructieboekje en -video. Je begint met de eerste ‘opzetbril’ en deze vul je met kattengrit om dat kat aan de nieuwe bak te laten wennen. Vervolgens neem je de bril met de ring voor het kattengrit en het kleine gat en eindig je met de laatste opzetbril waarin alleen nog maar een gat zit. En als de kat hier helemaal aan gewend is, kan je ook besluiten om deze laatste ‘bril’ weg te laten waardoor je kat zijn of haar behoefte op je eigen ‘mensen’ wc-bril doet.

Ik schoot wel vreselijk in de lach van de YouTube video van Litter Kwitter en ik weet ook niet of mijn Noorse prinsessen nog zou kunnen laten wennen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com