You are here: Home » Beauty » Yves Rocher lanceert nieuwe Cherry Oil lipstick

Yves Rocher lanceert nieuwe Cherry Oil lipstick

geschreven door Constance

Voor het eerst hebben de onderzoekers van Yves Rocher gekozen voor kersenolie en deze olie is toegevoegd aan hun nieuwste lipsticks.

yves rocher

De reden hiervoor is dat kersenolie het vermogen heeft om licht te breken en geeft tevens een glanzend effect. En de intense formule versmelt met je lippen en geeft deze een prachtige, glossy kleur.

yves rocher lipstick

De serie bestaat uit 12 stralende, op de natuur geïnspireerde, kleuren : Iris mauve, Rose vif, Rouge groseille, Cerise noire, Tangerine, Sienne,, Miel doré, Marron glacé, Litchi, Corail doux, Rose grenadine en Rose cocktail. De lipsticks liggen vanaf 26 mei as. in de winkels.

Er is voor kersenolie gekozen vanwege het uitzonderlijke vermogen om licht te breken en een natuurlijke glanseffect te creëren. Bovendien is deze olie rijk aan Omega 6 en 9 die bekend staan om hun natuurlijk voedende en beschermende werking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?