You are here: Home » Accessoires » Sony introduceert compacte, draagbare speakers

Sony introduceert compacte, draagbare speakers

geschreven door Constance

Sony introduceert de SRS-X2 en SRS-X3 draagbare, draadloze luidsprekers en deze compacte en  lichtgewicht speakers zijn ideaal voor zowel binnen als buiten.

SRS-X3

Via Bluetooth is muziek te streamen vanaf mobiele apparaten zoals smartphones en tablets en met NFC kan je een One-touch draadloze verbinding te maken door met de smartphone of tablet de bovenkant van de speaker aan te raken, zo wordt er nog sneller een verbinding gemaakt en kan direct naar muziek worden geluisterd.

Draadloze speaker SRS-X3 heeft een ergonomische vormgeving, een mooi design, met een stevig bas. Net als de eerder geïntroduceerde speakers uit deze serie (SRS-X9, SRS-X7 en SRS-X5) beschikt de SRS-X3 ook over de ‘Definitive Outline’-vormgeving die bijdraagt aan de goede geluidskwaliteit en ook past binnen elk interieur. Het basgeluid wordt gegenereerd door twee passieve radiatoren aan de voor- en achterzijde, die samen met de 20W-luidsprekers met volledig bereik die luchtdruk genereren. De hoge geluidskwaliteit wordt bereikt door ClearAudio+. De SRS-X3 beschikt over veel functies in de kleine behuizing en in de ‘Sound mode’ zorgt het indrukwekkende vermogen voor een breder klankbereik.

De speaker heeft een ingebouwde oplaadbare batterij met een afspeeltijd van zeven uur. De batterij is op te laden via een micro-USB-kabel. Door aansluiting op de netvoeding via een micro-USB-adapterkabel is de speaker nog sneller op te laden. De bijbehorende opvouwbare draagtas zorgt voor optimaal draaggemak. De eenvoudige streaming van muziek wordt ondersteund via Bluetooth en NFC. Via deze verbinding beschikt de SRS-X3 tevens over een ingebouwde speakertelefoon zodat eenvoudig een handsfree gesprek te voeren is en daarna probleemloos is terug te keren naar de afspeellijst.
SRS-X2
Draadloze speaker SRS-X2 is handig voor onderweg en is ook klein genoeg om in je hand te houden, maar heeft wel een zeer krachtige geluidskwaliteit en de kwaliteit wordt niet aangetast door het formaat en wordt zelfs nog versterkt door het gebruik van de ClearAudio+-technologie en de ‘Sound mode’. De duurzame en lichte behuizing maakt deze draadloze speaker het ideale apparaat voor het onderweg afspelen van muziek.

Ook de SRS-X2 heeft Bluetooth en NFC, dus kan je je favoriete muziek met één aanraking af  spelen, zonder dat een kabel nodig is. De speaker is voorzien van een ingebouwde batterij en kan optimaal worden opgeladen met de micro-USB-lader en een USB-netadapter. De afspeeltijd is maximaal vijf uur, perfect voor als de speaker wordt meegenomen naar festivals of naar het park.

Beide speakers zijn er in wit, zwart en rood en de SRS-X3 kan je vanaf volgende maand in de winkels vinden en de SRS-X2 in juli as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?