You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Bosch Tassimo

Test; Bosch Tassimo

geschreven door Constance

Sinds deze week is de TASSIMO te koop, een nieuw apparaat waarin je wel 20 verschillende warme drankjes uit kan halen. Want Nederland is hét warme drankenland van Europa: per persoon drinken we gemiddeld maar liefst zes warme drankjes per dag! Met de Tassimo kan je maar liefst 20 verschillende warme drankjes bereiden, zoals koffie, thee en chocolademelk van merken als Milka, Velours Noir en Twinings. Tassimo heeft geen opwarmtijd nodig en zorgt het apparaat zelf voor de ideale instellingen per drankje. En dit apparaat ga ik natuurlijk voor jullie testen.

tassimo

“Wie wil er koffie? En wil je dan een espresso of cappuccino? Of liever warme chocolademelk? Thee dan misschien?” Over smaak valt niet te twisten, en bij Nederlanders geldt dat des te meer voor hun koffie, thee of chocolademelk: in een Nederlandse keuken staan gemiddeld drie verschillende koffieapparaten op het aanrecht. En dan hebben we het nog niet eens over de waterkoker, of de benodigdheden voor het maken van chocolademelk. Tassimo maakt een einde aan de overvolle Nederlandse keuken door met één machine een grote variatie aan warme dranken te bieden, waaronder: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiatto, thee, chai latte en warme chocolademelk. Consumenten kunnen kiezen uit 20 verschillende smaken in de vorm van T DISC pods van Europa’s favoriete merken als Twinings (thee), Milka (chocolademelk) en koffie van Velours Noir en Jacobs.

Dankzij het flowheating systeem werkt het apparaat zonder opwarmtijd; het drankje wordt vrijwel direct bereid. De machine leest door middel van het unieke IntellibrewTM de barcode van de T DISC af en stelt op basis daarvan onder andere de juiste temperatuur, bereidingstijd en hoeveelheid water in. Wil je meteen na je espresso een kop warme chocolademelk maken? Dat is geen probleem: het T DISC systeem garandeert voor elke kop en elke variant perfecte kwaliteit, zonder smaak overdracht.

tassimo

Ik ben natuurlijk razend benieuwd of de Tassimo inderdaad zo’n  ideaal apparaat is, dus wordt vervolgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com