You are here: Home » Beauty » Test; Yves Rocher afslanklijn

Test; Yves Rocher afslanklijn

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik van Yves Rocher een 3-tal producten uit de Yves Rocher Clé Végétale Minceur serie gekregen, nl. de Défiligne SOS detox 10 dagen, de afslankende peeling voor onder de douche en de SOS  afslankkuur.

vegetale-minceur

Inmiddels heb ik 2 producten uitgebreid getest, alleen de Défiligne SOS detox 10 dagen is nog ongebruikt. (De reden hiervoor is simpel, bij de NewFysic kuur zit ook een detox drankje en dan is het niet handig om 2 verschillende detox te gebruiken.)

Maar de afslankende peeling voor onder de douche en de SOS afslankkuur heb ik wel gebruikt (beiden zijn nu bijna op) en mijn conclusie is simpel; wat een fijne producten zijn dit.

De afslankende peeling voor onder de douche (met een heerlijke geur), zorgt er niet alleen voor dat je huid lekker zacht en soepel wordt maar ook werkt de SOS Afslankkuur een stuk beter. Hiermee wordt cellulitis minder zichtbaar maar ook zijn mijn billen en bovenbenen een stuk zachter, gladder en steviger geworden en gelijkertijd heb ik ook last van minder vet op deze ‘probleemzônes’.

Normaal gesproken ben ik altijd sceptisch tov. dit soort ‘wondermiddelen’, en natuurlijk moet je ook blijven sporten, gezond eten en veel water drinken, maar het werkt wel degelijk en dat ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com