You are here: Home » Gadget nieuws » HTC lanceert de HTC One mini 2

HTC lanceert de HTC One mini 2

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand ligt de nieuwe HTC One mini 2 in de winkels en de mini 2 is het kleine zusje van de HTC One M8.

HTC One mini 2

De HTC One mini 2 heeft net als haar grote broer, de aluminium buitenkant, HTC Sense 6 met HTC Blinkfeed en een 5 mp camera aan de voorkant (speciaal voor mooie selfies). Verder is de mini 2 een stukje kleiner dan de M8 en ook iets lichter. De HTC One mini 2 is er in Gunmetal Grey (net als de M8) maar ook in Glacial Silver en Amber Gold.

kleuren htc one mini 2

Zoals ik meldde maak je met de 5MP front-facing de mooiste selfies en heeft ook de camera aan de voorkant een self-timer en daardoor sta je altijd perfect op je selfie. Maar ook je selfie kan je nog bijwerken dmv. de Touch Up functie waarmee je kleine verbeteringen kan aanbrengen, zoals het egaliseren van je huid, rode ogen en de kleur van je huid bijwerken.

De HTC One mini 2 beschikt ook over HTC BoomSound-technologie voor een krachtig en helder geluid. De telefoon is uitgerust met dezelfde versterker als de HTC One (M8) en geeft daarmee rijke lage en hoge tonen die een indrukwekkend geluid afleveren door de dubbele speakers aan de voorzijde. En zoals jullie gisteren al hebben kunnen lezen, ben ik echt onder indruk van het geluid van de HTC One M8. (Lees mijn review van de M8 hier na.)

Met HTC BlinkFeed zie je op je home scherm altijd het laatste nieuws en kan je met HTC Zoe video’s creëren en delen, met behulp van de 13 mp camera aan de achterkant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?