You are here: Home » Tuin & terras » Zwembad in eigen tuin

Zwembad in eigen tuin

geschreven door Constance

zwembad

Het was al prachtig weer de afgelopen maanden en daarom zijn er vast weer mensen op zoek naar een zwembad. Nu maar eens geen opblaas- of opzetbad, want dan heb je de hele zomer geen gras meer over, maar een écht zwembad in je tuin.

Bij voorkeur moet je natuurlijk de ruimte hebben in je tuin.Onlangs heb ik in Zoetermeer een zwembad gezien van slechts twee meter breed. Ook dit kan dus. Ik ben nog in de oriënterende fase en stuitte op dit bedrijf.

Een stuk voordeliger dan een bouwkundig zwembad terwijl het er wel zo uitziet. Binnen 7 werkdagen ligt het zwembad. Dan moet natuurlijk nog wel de rest van tuin worden afgewerkt want het nadeel van zo’n fantastisch eigen zwembad is dat je halve tuin wordt omgeploegd.

Veel zwemplezier deze zomer!

Mark, De InterieurTipgever stylist regio Gelderland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com