You are here: Home » Fashion » Test; Saucony Guide 7 trainingssneakers

Test; Saucony Guide 7 trainingssneakers

geschreven door Constance

Na mijn vakantie op Ibiza (en dus niet heb kunnen sporten) vond ik het weer tijd worden om vaker te gaan sporten, dus behalve 2x per week op de spinningfiets te zitten ook te hardlopen (maar wel op een hardloopband).

saucony guide 7

Het schoenen Saucony heeft een nieuwe serie hardloopschoenen gelanceerd; Guide 7. En deze schoenen zijn niet alleen heel comfortabel maar ook nog eens heel fashionable. De ontwikkeling van de Guide 7 heeft ruim 6 maanden geduurd en is daarmee het langstlopende proces in de historie van Saucony geweest en het resultaat is verbluffend. Naast een trendy uitstraling biedt de Guide 7 een onmiskenbaar fijn hardlooppakket: comfort, stabiliteit, flexibiliteit en licht van gewicht.

Wat zijn de voordelen van de Saucony Guide 7? PowerGrid zorgt voor directe, reactieve demping onder de hele voet, precies zoals we lopen. De Flex grooves in de zool laten de schoen met de voet meebewegen, voor een soepele afrol en comfort. De afwikkeling bij het hardlopen gaat van je hiel naar je tenen. Het nieuwe voorvoetontwerp met extra flair geeft je meer support tijdens de laatste fase van de afwikkeling. De nieuw ontworpen mediale zijde biedt de midvoet meer support en flexibiliteit.

saucony 6

En door het kleurgebruik van de verschillende Saucony modellen zijn dit meer dan alleen hardloopschoenen, want deze zijn ook prima naar kantoor dragen of tijdens een festival.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?