You are here: Home » Beauty » Test; Selftanning van Vita Liberata

Test; Selftanning van Vita Liberata

geschreven door Constance

In Nederland kan je bij steeds meer beautysalons terecht voor een spraytan; de manier van bruinen anno 2014 in de UK en de VS.

vita-liberata

Het Engelse merk Vita Liberata heeft behalve spraytan behandelingen nu ook een uitgebreide selftanning serie ontwikkeld. Je kan kiezen uit diverse producten; gezicht of lichaam, mousse of gel, gekleurd of ongekleurd, 3 verschillende tinten en er is zelfs een mousse (in 3 kleuren) die wel 2 tot 3 weken houdt.

Nu bruin ikzelf, in de ‘echte’ zon, heel gemakkelijk (zelfs met een hoge factor en in de schaduw, maar ook ik maak soms gebruik van zelfbruiners. En ik heb uit de pHenomenal Tanning Collectie de ‘Dark’ mousse gekregen (voor een langdurige kleur) en die ga ik nu testen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?