You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan

Nieuwe Nokia Lumia 630 komt eraan

geschreven door Constance

Nokia lanceert, half mei, de Lumia 630 en dit is de eerste smartphone met Windows Phone 8.1 en deze gaat slecht Euro 149 kosten.

nokia lumia 630

Met de nieuwste Windows Phone-software en een quadcore-processor biedt de Lumia 630 een volledig smartphone met dezelfde mogelijkheden als high-end Lumia-smartphones. Het toestel is leverbaar in wit of zwart en alle kopers krijgen daarbij gratis een felgekleurde cover.

cover lumia 630

De Lumia 630 heeft een ClearBlack-scherm van 4,5-inch en verder heeft deze Lumia 630 Microsoft Office en Nokia Camera. De gratis wereldwijde navigatie van HERE Drive+ zorgt dat je nooit meer de weg kwijtraakt en met de eveneens gratis muziekstreaming van MixRadio luister je onderweg altijd naar je favoriete muziek.

Dankzij het nieuwe Windows Phone 8.1-besturingssysteem is de Lumia 630 voorzien van een Action Center waarin al je berichten verschijnen. Daarnaast zijn er ook veel nieuwe opties, zoals een snel Word Flow-toetsenbord voor razendsnelle tekstingave. Windows Phone 8.1 heeft ook een aantal innovatieve apps speciaal voor fotografie en fotobewerking; zo is Creative Studio verbeterd, evenals de Nokia Storyteller-app.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com