You are here: Home » Beauty » Test: Shoppen.blogo.nl op Ibiza

Test: Shoppen.blogo.nl op Ibiza

geschreven door Constance

De aankomende 10 dagen zit ik, samen met Testman, weer heerlijk op Ibiza (traditie; we gaan altijd eind april en eind september/begin oktober) en ik heb een aantal cosmeticaproducten meegekregen die ik ga testen.

core 4 colorescience

Wat heb ik meegenomen in de koffer? Allereerst de Colorescience Core4 set. Deze Core4 set is voor speciaal voor mijn huidskleur samengesteld en bestaat uit de Bronzing Primer, de Loose Mineral Brush, de Sunforgettable SPF30 Powder en de Sunforgettable Setting Mist. Maw. ik kan veilig de zon in, en krijg ik toch een mooie bruine kleur en ik ben gelijk goed beschermd.

dermolin shampoo aveda stress-fix body creme

 

 

 

Verder heb ik de Dermolin shampoo en conditioner in mijn toilettas zitten en van AVEDA de nieuwe Stress-Fix Bodycrème en de Dry Remedy Daily Moisturizing Oil. (Ideaal als je geen stug en droog onhandelbaar haar wilt krijgen, na een dag zon en zee- of chloorwater.)

pupa milano longlasting eyeliner

Tenslotte van PUPA Milano de nieuwe Long Lasting Eyeliner en dat ie long lasting is heb ik al ondervonden. Ik had de 4 kleuren op mijn hand gedaan, en de streepjes hebben daar ongeveer 4 dagen gezetten (en ik heb echt elke dag gedoucht en regelmatig mijn handen gewassen).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com