You are here: Home » Beauty » Nieuw merk minerale make-up; Colorescience

Nieuw merk minerale make-up; Colorescience

geschreven door Constance

Gisteren is in Nederland het nieuwe minerale make-up merk Colorescience gelanceerd. En dit merk is ontwikkeld door geen onbekende in de wereld van de minerale make-up, nl. Diane Ranger. En Diane Ranger is de bedenkster van ID Bare Minerals (Bare Escentuals).

Colorescience_Mineral_Makeup

Colorescience is een ander systeem dan de overige minerale make-up merken. Er wordt, per huidtype (droog, vet, oudere huid) of huidprobleem (zoals acné, roodheid, pigmentvlekken etc.) een aantal producten aanbevolen, en daarin zit altijd een primer, minerale poeder, setting mist en eventueel een foundation. (In de Core 4 Starter Kit zit de Face Primer, Mineral Powder, Mineral Foundation, Setting Mist en de Mini Kabuki brush. En deze set is er in de kleuren ivory, fair, medium, tan en deep.) Natuurlijk heeft Colorescience ook een uitgebreide serie producten voor de ogen en de lippen.

starterkits

Colorescience heeft ook een Sunforgettable lijn. Sunforgettable is een lichte minerale poeder (spf 30 of spf 50) en deze beschermt je huid tegen UVA en UVB straling en daar word ik zelf helemaal blij van. (Ik zit regelmatig in de zon, en is een goede bescherming belangrijk maar ik wil ook graag een mooi kleurtje krijgen.)

sunforgettable

En alle losse poeders (foundation, bronzers, blushers en poeders) zitten in de speciale self-dispensing poederkwast en ik vind deze echt een uitvinding! (Deze kwast is navulbaar, en heeft een doseermechanisme, maw. hoe steiler de kwast wordt gehouden, hoe meer er uitkomt. Horizontaal=geen poeder, Verticaal=maximale hoeveelheid.) Dus heb je met deze kwast niet meer het gedoe van losse potjes poeder, met het risico dat deze toch opgaan in je toilettas, en je stopt je kwast (met de poeder daarin) gewoon in je handtas.

Natuurlijk ga ik dit nieuwe minerale cosmeticamerk uitgebreid voor jullie testen en dat kan, in mijn geval, al in de zon. Want ik vertrek volgende week naar zonnig Ibiza en daar gaan de Colorescience producten mee naar toe.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?