You are here: Home » Accessoires » Lancering Samsung GALAXY S5

Lancering Samsung GALAXY S5

geschreven door Constance

Morgen ligt ie in de winkel, maar vandaag wordt ie gelanceerd; de nieuwe Samsung GALAXY S5 en de Samsung Gear2 en Gear Neo en Gear Fit.

s5 blue

s5 achterkantEr is al heel wat over de Galaxy S5 en de Gear geschreven maar natuurlijk mag ik zelf ook mijn mening gaan geven want de Samsung GALAXY S5 is bij mij afgeleverd voor een uitgebreide test. Ik heb hem vorige maand al (even) in mijn handen gehad (tijdens de Samsung Persdag) maar dat was (voor mij) te kort om een goed beeld te krijgen van dit nieuwe Samsung vlaggenschip.

Hieronder kan je een aantal bijzondere features zien waaruit al blijkt dat de S5 geen ‘normale’ smartphone is.

Hij is waterdicht, dus hoef je niet meer bang te zijn dat je smartphone dood en overleden is, nadat je hem in het toilet hebt laten vallen of als ie wasmachine is beland. (Er zijn al diverse tests op internet verschenen waarin men, met opzet, de wasmachine aanzet met de S5 erin, maar zover ga ik niet.)

gear fit

Gear Fit

Er zit een hartslagmeter ingebouwd, dus voor mij is dit echt ideaal. Geen hartslagband meer nodig tijdens het spinnen. Maar dat is niet het enige gezonde aspect aan de S5 want Samsung heeft ook de Galaxy S5 S-Health 3.0 fitness app gelanceerd. En verder is de S5 ook perfect geschikt in combinatie met de GEAR Fit.

Je kan je S5 vergrendelen en ontgrendelen dmv. je vingerafdruk!

En ook de 16MP camera heeft heel veel nieuwe mogelijkheden.

De aankomende weken gaat ie uitgebreid getest worden, en mocht je daar niet op willen wachten, hij is vanaf morgenochtend te koop!

Gear2

Gear2

gear neo

Gear Neo

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com