You are here: Home » Accessoires » Test; JawBone UP24 bewegingsarmband

Test; JawBone UP24 bewegingsarmband

geschreven door Constance

Ja, het is weer zover; ik mag weer een nieuwe bewegingsarmband gaan testen! En dat is deze keer de broer van de Jawbone UP, de UP24. (De JawBone UP heb ik al eerder getest en wil je weten wat mijn ervaringen zijn, lees dan mijn testreview.)

jawbone up24

De JawBone UP24 is de ‘verbeterde’ versie van de UP en dat komt, met name, tot uiting in het synchroniseren. Bij de UP moest je de armband in je headsetaansluiting doen maar bij de UP24 gaat dit dmv. Bluetooth. (Dit was eigenlijk ook mijn grootste minpunt van de UP.)

Wat kan de UP24 allemaal? De Jawbone UP24 is ook een bewegingsmeter die je als een armband draag. En de hele dag worden al je bewegingen, zoals lopen, fietsen of sporten, bijgehouden en kan je op de app precies zien hoeveel je bewogen hebt gedurende de dag. Maar ook je slaapritme wordt gemonitord.

Na een paar dagen gaat de UP24 je suggesties geven; zoals het tijdstip waarop je het beste naar bed kunt gaan, of wanneer meer moet gaan bewegen (of sporten).

De aankomende 2 weken zit de UP24 dus om mijn pols en is de (vergelijkende) test met mijn ‘eigen’ FitBit Flex gestart.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com