You are here: Home » Gadget nieuws » e-Bike vouwfiets zonder ketting; de Mando Footloose

e-Bike vouwfiets zonder ketting; de Mando Footloose

geschreven door Constance

Jullie weten dat Testman nogal ‘into’ vouwfietsen is en ikzelf een enthousiaste van de e-Bike. En laten deze 2 nu samen komen in de Mando Footloose!

Mando-Footloose

De Mando Footloose is een opvouwbare e-Bike die geen ketting heeft, en je laad de accu op, terwijl je fietst, maw. elke trap die je maakt wordt opgeslagen en wordt de batterij bijgeladen. Maar na 45 km fietsen moet de Mando Footloose aan de lader gelegd worden.

Op je stuur zit een display en met dit display bedien je de Electronic Control Unit (ECU) en dit display is gelijk ook de beveiliging en zonder dit schermpje werkt de fiets niet. De ECU schakelt zelf over naar een andere versnelling bij meer of minder weerstand. Op die manier fietst de Mando Footloose zowel bergop als bergaf alsof je op een rechte weg fietst.

De Mando Footloose kan makkelijk in de trein of auto mee genomen worden en kan je daarna kan, zonder natte rug van het fietsen, op je uiteindelijke bestemming aankomen.

Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminium en de voorvork van koolstofvezel. Hij heeft een maximum snelheid van ongeveer 25 km/uur en een actieradius van 45 km. Via het touchscreen zijn de snelheden te selecteren zoals Eco of normaal en een hardere of zachtere weerstand. De Mando Footloose is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, lichtblauw en wit. Daarnaast zijn diverse bijpassende accessoires beschikbaar, zoals tassen, zadels, luxere handgrepen en andere pedalen.

Testman en ik mogen binnenkort de Mando Footloose gaan testen dus we zijn benieuwd en wordt vervolgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?