You are here: Home » Beauty » ghd lanceert 2 limited edition stylers

ghd lanceert 2 limited edition stylers

geschreven door Constance
ghd styler

De haarstylers van ghd (good hair day) zijn er komend seizoen in tropische kleuren verkrijgbaar; de Bird of Paradise collection. En met deze kleuren volgen zij de trends van de catwalk!

BOP Lagoon styler and bag

De ghd V gold classic styler is te koop in 2 nieuwe kleuren, Sunset & Lagon. Bij elke styler hoort ook een bijpassende, gekleurde, beschermhoes. De Bird of Paradise is een limited edtion en heeft natuurlijk ook de bekende keramische warmte technologie voor glans en stijl, gladde voorgevormde platen voor gladde lokken en geronde platen voor krullen en slagen.

Wil je meer informatie lezen over de ghd V gold classic styler, ga dan naar deze link. Dan kom je op het artikel van juni 2013 waarin ik mijn ervaringen met de ghd V gold classic styler met jullie deel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com