You are here: Home » Accessoires » Test; Qi Wireless Charging Oplaadplaat

Test; Qi Wireless Charging Oplaadplaat

geschreven door Constance

Ik maak nu zo’n 2 weken gebruik van de Qi Wireless Charging Oplaadplaat die ik van MobileFun heb gekregen om te testen. En hier kan je mijn ervaringen lezen.

qi oplaadmat

In de doos zit de oplaadplaat, een USB stekker en een kabel. En bij de oplaadplaat hoort wel een (niet inbegrepen) adapter/clip of een speciale cover, zoals de cover die ik van Nokia bij mijn telefoon heb gekregen. Je doet de adapter/clip in je telefoon of je klikt de cover op je telefoon. En dan kan je gaan laden.

Ik dacht dat draadloos opladen ook echt draadloos zou zijn, maar je moet nog steeds mbv. de USB-kabel, een stekker in het stopcontact steken. En dan leg je je smartphone op de oplaadplaat en dan wordt ie opgeladen. De plaat heeft nl. gewoon stroom nodig om energie te kunnen leveren, maar misschien gaat dat ooit nog wel veranderen.

qi-wireless-charger nokia

Ik laad mijn smartphone altijd ’s avonds op maar heb altijd een kabel en een oplader bij me want je weet maar nooit of je telefoon ‘leeg’ raakt. Het voordeel van de Qi Wireless Charging oplaadplaat is dat je je telefoon gewoon kan opnemen, terwijl ie wordt opgeladen, en hoef je niet eerst een kabel te ontkoppelen. En na afloop leg je hem gewoon weer terug op de mat. En de mat is lekker dun dus die neemt niet echt veel ruimte in, in mijn (laptop)tas. En eigenlijk went de oplaadmat zo snel dat ik hem altijd bij me heb.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?