You are here: Home » Accessoires » Nieuwe puzzelgames van Games Factory Online

Nieuwe puzzelgames van Games Factory Online

geschreven door Constance

Ben je een fan van Rummikub en speel je dit spel nu al op je Android of Apple device? Let dan goed op want er is nu Rummikub 2!

Rummikub-1.0-App-Store-02

Rummikub 2 is de vernieuwde versie van het huidige spel Rummikub (ruim 4 miljoen downloads) op het iOS platform. De nieuwe versie is geschikt vanaf iOS 7. Er zijn een aantal nieuwe features geïmplementeerd, zoals een app voor Iphone en Ipad, multi player cross platform en een verbeterde gebruikers interface.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rnHGDhVeEk8[/youtube]

De volledige nieuwe puzzel game Sixxis gebaseerd op 6 hoekige(hexagonale) gekleurde fiches. Eenvoudig en gratis te spelen, waarbij vooruit denken van belang is om een hoge score in de leaderbord te halen. De testgroep gaf aan “het een boeiend spel met veel strategische uitdagingen”. Sixxis is beschikbaar voor Android en iOS, smartphones en tablets.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pinUm6RFS8o[/youtube]

En de ColourBox Game is opnieuw een mobiele game, alleen eentje met een verrassende game play. Bedoeld voor spelers die gevoel hebben voor 3d objecten. Deze games is E=eenvoudig te spelen, is gratis en er zitten 450 mini games in 5 verschillende 3d vormen bij voor uren speelplezier. Deze app is eveneens beschikbaar voor Android en iOS, smartphones en tablets.
[vimeo]http://vimeo.com/80610017[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com