You are here: Home » Beauty » Geur DKNY Be Delicious verzorgt nu ook je huid

Geur DKNY Be Delicious verzorgt nu ook je huid

geschreven door Constance

De DKNY Be Delicious was sinds haar lancering, in 2004, gelijk een doorslaand succes en is dit, anno 2014, nog steeds. Want wist je dat elke 6 seconden er ergens op de wereld een fles DKNY Be Delicious wordt verkocht?

dknyDonna Karan vond het tijd om deze iconische geur opnieuw uit te vinden en kan je, vanaf volgende maand, terecht voor DKNY BE DELICIOUS SKIN. En met deze uitvinding ruik je niet alleen heerlijk maar verzorgt DKNY Be Delicious ook voor een verzorging van het je lichaam, je huid wordt zijdezacht en krijgt een natuurlijke, stralende gloed.

DKNY introduceert Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette, geïnnoveerd met het ‘Appel Fusion Complex’, een mix van huidvriendelijke ingrediënten. Je droge huid wordt verzacht en krijgt een stralende look. DKNY Be Delicious Skin is een mix van ingrediënten, speciaal ontworpen voor een fijne geur. Het exclusieve “Appel Fusion Complex” is een complex met een duo-structuur, ontwikkeld met Natural Moisturizing Factors (NMF), een mix van diverse elementen die natuurlijk aanwezig zijn in de huid– en huidvriendelijke voedingsstoffen om droge huid te helpen hydrateren, verzorgen en verzachten. Extra ingrediënten zijn het Aloe Barbadensis Blad Extract en Morus Alba (Mulberry) Blad Extract. Beiden dragen bij tot directe hydratatie en een stralende huid.  Voor het beste delicious-resultaat gebruik je DKNY Delicious Skin twee keer per dag. Deze innovatie is verpakt in een nieuwe fles, maw. de DKNY Be Delicious glazen appelvormige fles werd opnieuw ontworpen, in een rondere vorm, waardoor deze beter in je handpalm past.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?