Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
ladygadgets

Samsung lanceert Ecobubble wasmachine met Wifi

Afgelopen dinsdag heb ik een kijkje mogen nemen in de wereld van de toekomst, volgens Samsung. Er zijn heel veel nieuwe, handige producten gelanceerd en een van mijn favorieten is de Samsung Crystal Blue WW9000 wasmachine.

Samsungs-WW9000-smart-washing-machine

Het eerste wat opvalt is dat er geen knop op de machine zit maar een 5-inch kleuren touchscreen. De extra vulopening en de deur zijn extra groot en de wasmachine kan max. 10 kilo was aan. Wat je verder mist is de lade waarin je, normaal gesproken, je waspoeder en/of wasverzachter doet. Deze lade zit nu in de deuropening en heeft 2 reservoirs (een voor vloeibaar wasmiddel en een voor wasverzachter) en je kunt, met een vol reservoir, maximaal 19 wasbeurten voort, want de Crystal Blue WW9000 voegt zelf de juiste hoeveelheid toe.

Natuurlijk heeft ook dit model de speciale Samsung Ecobubble-techniek, waardoor wasmiddel sneller wordt opgenomen en hierdoor kan dit beter doordringen in je vuile was en is er ook minder warm water nodig.

Samsungs-WW9000 touch screen

Op het touchscreen display stel je het gewenste programma in, en je kan zelfs een programma een naam geven. Dus als manlief niet zo heel handig met de was is, geef je het programma zijn (voornaam) en dan kan deze was niet meer mis gaan. Natuurlijk zijn er ook een aantal voorgeprogrammeerde instellingen te kiezen.

En zoals ik al meldde heeft de Crystal Blue WW9000 ook wifi en dat is extra handig, want je kan, dmv. de speciale app, je wasmachine op afstand aanzetten of pauzeren en zie je ook hoelang het programma nog duurt en als je was klaar is krijg je een melding op je smartphone.