You are here: Home » Beauty » Zuivere huidverzorgingsproducten van ETAT PUR

Zuivere huidverzorgingsproducten van ETAT PUR

geschreven door Constance

Vorige week heb ik ook kennis gemaakt met het Franse huidverzorgingsmerk ETAT PUR. Dit merk is ontwikkeld met de  wens om een unieke cosmetica aan te bieden, die gericht is op de essentiële behoeften van de huid. Zuiverder en veiliger huidverzorgingsproducten, op maat gemaakt en effectief met de plicht om transparant te zijn over de herkomst en productie.

Frise Actif purs HDETAT PUR heeft 2 productlijnen, PURE SKINCARE en PURE ACTIVES, die alleen of samen gebruikt kunnen worden (incl. exclusieve patenten, als gevolg van 20 jaar wetenschappelijk onderzoek).

PURE SKINCARE is opgebouwd uit formules die ingrediënten bevatten die een zeer hoge zuiverheid hebben en waarbij gekeken wordt naar het natuurlijke biologische evenwicht van je huid. PURE ACTIVES (met IN-SKIN patent) zorgt voor oplossing van specifieke huidproblemen (rimpels, vlekken, donkere kringen, roodheid etcc). Elke Pure Actieve werkstoffen (A+) is een zuiver molecuul of plantenextract geconcentreerd met de meest effectieve dosis. Het gepatenteerde IN-SKIN systeem brengt het de actieve stof naar de huid voor echte actie waar het nodig is. En door de speciale druppelverpakking, aan de onderkant van de flesjes, krijg je precies de juiste hoeveelheid.

Nu denk je misschien: ‘Hier hangt zeker een hoog prijskaartje aan!’ Dat is absoluut niet het geval, het meest verkochte product A06 (Hyaluronzuur LW, dat de strijd tegen rimpels aangaat) kost slechts euro 16,70.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com