You are here: Home » Accessoires » Secrid lanceert de Cardslide

Secrid lanceert de Cardslide

geschreven door Constance

Jullie weten dat Testman een fan is van het (Nederlandse) merk Secrid, en Secrid lanceert iets nieuws, nl. de Cardslide. cardslide roze                                                                                                                                                                                                                                                        De Cardslide bestaat uit de aluminium Secrid Cardprotector en een slide die door middel van een brede elastieken band met elkaar verbonden zijn. De uitschuifbare slide is gemaakt van polycarbonaat, een hoogwaardige kunststof die ook voor cd’s en veiligheidsbrillen gebruikt wordt. In de Cardslide is, naast de passen in de Cardprotector, ruimte voor overige noodzakelijke benodigdheden zoals een sleutel, visitekaartjes of cash. Het elastiek van de Cardslide biedt de flexibiliteit om nog snel iets extra’s mee te nemen.
cardslide open
Niet alleen de Cardslide, maar alle portemonnees van Secrid bevatten de aluminium Cardprotector om pasjes te beschermen tegen breken en ongewenst aflezen. De passen in de Carprotector zijn dankzij het slimme mechanisme met één klik gebruiksklaar. Secrid ontwerpt en produceert echter volledig in Nederland, waar arbeidsomstandigheden en milieuwetgeving goed geregeld zijn.

De Cardslide is beschikbaar in zeven verschillende kleurcombinaties geïnspireerd door de Europese steden waar Secrid populair is zoals Berlijn, Kopenhagen en Amsterdam. Vanaf 1 april is de Cardslide verkrijgbaar bij de geselecteerde verkooppunten en in de Secrid online shop. Naast de Cardslide voegt Secrid dertien nieuwe kleuren en leersoorten toe aan de bestaande collectie van Cardprotectors, Mini-, Slim- en Twinwallets.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?