You are here: Home » Beauty » Eerst controle bij NewFysic

Eerst controle bij NewFysic

geschreven door Constance

Gisteren ben ik voor het eerst op controle geweest bij ‘mijn’ NewFysic coach, Jacqueline in Hilversum.

newfysic

Ik heb me keurig, althans vind ikzelf, aan het aanbevolen eetschema gehouden, en als ik onderweg was naar verschillende events (want ik had nogal wat afspraken de afgelopen week) ging mijn broodtrommel met belegde crackers, rijstewafels, snoeptomaatjes en voedingssupplementen met me mee.

Na een kort gesprekje met Jacqueline, waarin me gevraagd werd of ik het gemakkelijk volhoud, en hoe ik me gevoeld werd de afgelopen dagen was het tijd voor het weegmoment. Testman vond dat mijn buikje al minder was, evenals mijn billen, en ik vind minder vet belangrijker dan een (veel) lager gewicht. Maar wat bleek, ik was een halve kilo kwijt maar mijn vetpercentage is wel hoger dan de eerste keer! (Dit schijnt vaker voor te komen dus hoef ik me geen zorgen te maken.)

Maar toch zijn er ook positieve berichten, mijn vetvrije massa is naar beneden gegaan, evenals het lichaamsvocht en ook mijn BMI!

new fysic

Mijn eetlijst is hetzelfde gebleven als vorige keer, evenals de supplementen maar ik heb nu ook de No Regret (koolhydraat vetblokker) mee gekregen. En de No Regret is het hulpmiddel als je, door omstandigheden, even niet kan eten zoals het NewFysic programma het wil. Maw. bij een verjaardag (denk aan een groot stuk taart of andere zoetigheden), een high tea of een lekker 5-gangen diner. Dan mag ik 1 of (bij een diner) 2 No Regret pillen innemen. Nu heb ik de aankomende week best wel een aantal etentjes maar daar wil ik me toch aan NewFysic houden. Maar de No Regret gaan volgende week zaterdag wel met me mee, want ik vertrek voor 6 dagen naar Aruba en Bonaire, en ja dan zal ik toch wel eens (moeten) zondigen.

Verder heb ik ook weer een pak van de overheerlijke NewFysic beschuiten meegekregen, een pak crackers met zon gedroogde tomaten (lunch) en een zakje met knabbels (hiervan neem ik er altijd een paar rond borreltijd).

Volgende week vrijdag ga ik weer naar Hilversum voor mijn controle en ik ben natuurlijk benieuwd hoe het dan ervoor staat.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?