You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert nieuwe Gear 2 en Gear 2 Neo

Samsung lanceert nieuwe Gear 2 en Gear 2 Neo

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik de Samsung Gear getest en ik vond het een mooie gadget alleen wel erg groot voor een vrouwenpols. Maar Samsung heeft bekend gemaakt dat, vanaf april as, er 2 nieuwe modellen Smartwatches te koop zullen zijn, nl. de Gear 2 en de Gear 2 Neo. (En ik hoop deze twee modellen ook iets kleiner, lees vrouwelijker, zullen zijn.)

Samsung Gear 2, Gear 2 Neo

De Samsung Gear 2 en Gear 2 Neo zetten een grote stap voorwaarts met oa. verbeterde connectiviteit, grotere controle en meer mogelijkheden tot customizen. Beide devices hebben een lichtgewicht design met een afwerking, die helemaal aansluit bij de huidige trends. Je past je device eenvoudig aan je outfit aan, door de kleuren te personaliseren. Charcoal Black, Gold Brown en Wild Orange voor de Gear 2 en Charcoal Black, Mocha Grey en Wild Orange voor de Gear 2 Neo. Ook de achtergrond van het startscherm, wijzerplaat en font kun je naar je eigen smaak aanpassen. De camera in de Gear 2 is verwerkt in de behuizing zelf en niet, zoals eerder, in de horlogeband.

Inkomende oproepen of berichten kun je met de Gear 2 en Gear 2 Neo aannemen of negeren. Ook zijn er mogelijkheden dat je op basis van eerdere activiteiten en gewoontes bepaalde meldingen krijgt. En kan je je Smart TV, via WatchON Remote bedienen. En door de toevoeging van een standalone muziekspeler met Bluetooth headset kan je je smartphone thuis laten en toch onderweg van muziek kunt genieten.

De devices bieden ook personal fitness coaching in real time. Zo kun je een fitnessroutine ontwikkelen die helemaal bij jou past, met als gevolg dat je je gezondheid op een slimme en eenvoudige manier verbetert.

Het is de eerste smartwatch die wordt aangedreven door het besturingssysteem Tizen. Samsung Gear 2 en Gear 2 Neo zijn compatible met tientallen Samsung Galaxy smartphones. Ook worden er lokale apps voor de Gear 2 en Gear 2 Neo ontwikkeld. Zo organiseert Samsung op korte termijn een app developer challenge, waarbij Nederlandse ontwikkelaars worden uitgenodigd om nieuwe apps te ontwikkelen voor de nieuwe generatie Gears.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com