You are here: Home » Beauty » Gladskin Daily Care dagcrème

Gladskin Daily Care dagcrème

geschreven door Constance

Het huidverzorgingsmerk Gladskin (winnaar van de BeautyAstir Award 2013 in de categorie Beste Beauty Discovery Luxe) heeft een complete verzorgingslijn voor de ‘probleem’ huid, zoals rosacea, acne, exceem en andere huidirritaties.

gladskin

Maar in aanvulling hierop heeft Gladskin nu ook een product voor dagelijks gebruik; Gladskin Daily Care. In deze dagcrème zitten maar 4 ingrediënten; aqua, glycerol, cetiol v en cera cetomacrogol en deze 4 ingrediënten zorgen ervoor dat de huidflora beschermd wordt en laten de goede huidbacteriën met rust. En hierdoor kan ook Gladskin Daily Care perfect gebruikt worden door mensen met huidproblemen, maar ook voor iedereen met een gevoelige huid.

daily-care daycream

Daily Care hydrateert de huid en maakt deze weer soepel en zacht en de crème bevat geen zuren, alcohol, parfum of parabenen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com