You are here: Home » Accessoires » Test; Philips Pro Dryer föhn

Test; Philips Pro Dryer föhn

geschreven door Constance

Vorige week heb ik de Philips Pro Dryer thuis gekregen en aangezien ik elke dag mijn haar droog föhn is een haardroger voor mij onontbeerlijk.

HPS920

De Philips Pro Dryer belooft een aantal dingen, zoals het feit dat je haar 2x zo snel droog is als met vergelijkbare föhns, je haar mooi gaat glanzen na gebruik en je haar niet te warm wordt tijdens het föhnen (want dat geeft beschadiging van je haar).

Een feit is absoluut dat mijn haar heel snel droog is met de Pro Dryer (nu heb ik vrij fijn en dun haar maar toch). Normaal moet ik mijn ong, 5 minuten föhnen en nu ben ik na een kleine 3 minuten klaar. Tevens komt het vaak voor dat mijn haar na het föhnen statisch is maar door de Cold Shot-knop koelt je haar sneller af en hierdoor is mijn haar veel minder statisch en ook zien de punten er minder pluizig uit en ook glanst mijn haar.

Verder is het lange snoer (3 meter) ideaal want nu kan je ongestoord je haar aan de achterkant stylen zonder dat je handen, borstel, haar en föhn met elkaar in de knoop raken omdat het snoer net iets te kort is.

Conclusie; De Philips Pro Dryer is een perfecte föhn waarbij alle dames met dik, lang haar, nog veel betere en snellere resultaten mee zullen behalen dan ik. Maar ook voor iedereen met korter en/of fijn haar; ik vind het perfect dat mijn haar nu veel minder statisch en pluizig is.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com