You are here: Home » Eten & koken » Interieuradvies bij Hornbach

Interieuradvies bij Hornbach

geschreven door Constance

Het voorjaar is voor een hoop mensen de tijd om de inrichting van huis en interieur aan te pakken maar hoe weet je nu of iets ‘in’ of ‘uit’ is of dat het wel bij de rest van je spullen past.

hornbach

Hornbach heeft hiervoor een perfecte oplossing. Als projectbouwmarkt kan je voor alles bij hen terecht en ook spelen zij in op de hedendaagse woontrends met hulp van trend- en kleurexpert professor Axel Venn en voor dit voorjaar en zomer zijn er weer 4 leefwerelden geselecteerd: ‘Free Spirit’, ‘Green House’, ‘Golden Classic’ en ‘High Elegance’.

Free Spirit: voor ‘generatie y’; De vrijdenkers van ‘generatie y’ hechten waarde aan een woonkamer die zowel een creatieve ruimte als gemeenschappelijke werkplek is. Denk aan bureaulampen aan de muur, met schoolbordverf bewerkte oppervlakken en oude vintagestoelen in felle kleuren. In deze leefwereld bepalen eenvoudige vormen de ruimte, en trendkleur Cherry Tomato smelt hier samen met Saling Grey en Riviera Blue.
hornbach green
Green House: voor het moderne gezin; De geborgenheid van de persoonlijke woonsfeer, door grote ramen en natuurlijke materialen harmonieus verbonden met de buitenwereld. Het moderne gezin wil echte planten in grote, witte sierpotten en behang met grafische natuurpoëzie. Onder het wooncredo ‘natuurlijkheid’ domineren kleuren als het weelderige Emerald Green en het crèmekleurige Mint Delight. En bij een woonkamer in countrystijl staan houten stoelen in zachte groentinten om de ronde, witte eettafel heen.

hornbach golden

Golden Classic: voor ‘best agers’; Warmte en geborgenheid, maar niet ouderwets. Kenmerkend voor deze leefwereld zijn de luxe uitstraling en tegelijk huiselijke sfeer; sierprofielen in de stijl van historische villa’s, goud- en kopertinten, hoogpolig wit tapijt en een moderne kroonluchter. Met als basis voor comfortabel en grenzeloos woonplezier de luxe vouwgordijnen in abrikoos, schuiframen en grote ruimten. Een chaise longue voor een brandende open haard zorgt in de, zelf ingerichte, relaxkamer voor de ontspannen sfeer.

hornbach high
High Elegance: voor de ‘Glamorous’; Ingetogen elegantie karakteriseert deze leefwereld. In opgeruimde, overwegend lichte, gezellig ogende ruimten trekken bijvoorbeeld imposante hanglampen de aandacht. Daarbij creëren ultralichte meubels en een zacht tapijt, op een houten vloer, een hemels gevoel. Muren en oppervlakken krijgen door geraffineerde texturen en kleurwisselingen een extra dimensie, terwijl kleuren als Comfort Grey, Pink Copper en het stralende Clear White de woonkamer een loftachtige uitstraling geven.

.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com