You are here: Home » Gadget nieuws » Jawbone UP

Jawbone UP

geschreven door Constance
Jawbone up

Zoals jullie weten dragen Testman en ik al een hele tijd een zgn. bewegingsmeter; bij Testman is het de Nike Fuelband en ikzelf de FitBit Flex.

Jawbone up

Maar in Nederland is ook de Jawbone UP te koop, en ook met de UP kan je precies bijhouden hoe je levensstijl is en hoe vaak je beweegt. En doordat alle gegevens van de UP dragers met elkaar vergeleken kunnen worden, kan men heel goed zien hoe de verschillende landen en inwoners eten, slapen en bewegen.

Nederland: Ten opzichte van internationale Up dragers, registreren Nederlanders gemiddeld maar liefst 4 keer vaker een fietssessie. Geen wonder dat Amsterdam wordt gezien als ‘s werelds meest fietsvriendelijke stad ter wereld.

Italië: In Italië (winnaar van WK voetbal 2006) registreren de mannen bijna 5 keer zo vaak een potje voetbal dan de rest van de wereld. Meer dan welk land dan ook! Daarna komen de Braziliaanse mannen (de gastheren van het WK van 2014), die 3,8 keer vaker voetballen. Hoewel het Spaanse voetbalteam het WK van 2010 won, en wereldwijd het nummer één team is, voetballen de Spaanse UP dragers slechts 2,5 keer vaker dan gemiddeld.

Spanje: Tennis is de sport die in Spanje het meest wordt beoefend. De Spaanse mannen leggen met hun UP band 3,2 keer meer matches vast dan andere UP gebruikers wereldwijd.

Japan: Japanse vrouwen dansen wat af! Maar liefst 3 keer zoveel als de rest van de wereld registreerden zij een danssessie met Jawbone’s UP. Ze worden op de voet gevolgd door Franse vrouwen, die 2,8 keer zo vaak dansten.

Maandag Sportdag: Over de hele wereld is maandag de meest populaire dag voor een training. Naarmate de week vordert daalt het enthousiasme, en hiermee het aantal work-outs. Zondag is lazy-day; op deze dag wordt over de hele wereld het minst vaak een sportieve gebeurtenis vastgelegd met de UP band.

Weekend Warriors: De Up dragers die in het weekend wel veel aan beweging doen zijn vroege vogels, de meeste work-outs worden namelijk voor het middaguur gedaan. Deze weekend warriors houden van de frisse buitenlucht, het aantal wandelingen, ski- en snowboardsessies verdubbelt wereldwijd in het weekend.

Nu heb ik nog helemaal geen enkele ervaring met de Jawbone UP en ik heb dan ook aan Jawbone gevraagd of ik een UP kan ontvangen voor een testartikel. Zodra ie binnen is horen jullie dit natuurlijk van me, ik ben erg benieuwd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com