You are here: Home » Eten & koken » Wellness Week; MyMuesli, mix je eigen bio muesli

Wellness Week; MyMuesli, mix je eigen bio muesli

geschreven door Constance
MyMuesli

Elke ochtend ontbijt ik met een glas vers geperst sap (uit mijn nieuwe Versapers), een kopje kruidenthee en een bak met magere biologische kwark met daarin bosbessen of frambozen en een beetje MyMuesli, biologische muesli.

MyMuesli

Bij MyMuesli kan jezelf je eigen muesli samenstellen, want zij hebben meer dan 80 biologische ingrediënten waar je uit kan kiezen. Je begint met de basismix en deze vul je dan aan met verschillende soorten noten, zaden, vruchten of andere lekkere extra’s. Maar er zijn ook kant-en-klare MyMuesli mixen te bestellen, zoals een glutenvrije variant, een Afslankmuesli, een Hardloopmuesli of een LowFat muesli.

mymuesli2go

Speciaal voor iedereen die zijn of haar ontbijtmuesli onderweg of op kantoor eet is er ook MyMuesli2go. Dit is een handige portieverpakking in de smaken Choco Crush, Red Passion en Berry White Choc en je hoeft alleen nog een beetje yoghurt of melk toe te voegen.

mymuesli i love you

En ook aan Valentijnsdag is gedacht want je kunt de speciale “I Love You” limited edition muesli koker bestellen en deze is gevuld met biologische rozenblaadjes, chocoladehartjes, cranberry’s omhuld in witte chocolade en fruitige bessen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com