You are here: Home » Accessoires » Valentijnsdagtip; Jawbone MINI JAMBOX

Valentijnsdagtip; Jawbone MINI JAMBOX

geschreven door Constance

14 februari is het Valentijnsdag en natuurlijk zet je je geliefde dan extra in het zonnetje met leuke, handige en kleurige gadget.

jawbone

Jawbone heeft hiervoor de MINI JAMBOX, een bluetooth speaker in pocketsize! Deze gadget brengt fantastisch geluid, en komt in verschillende spannende kleuren, zoals de Limited Edition Gold, Romantic Red en Pretty Purple.

Verover het hart van je geliefde met de goudkleurige MINI JAMBOX. Deze spannende draadloze speaker in pocket-size speelt waar, en wanneer je maar wilt het beste geluid. Voor de echte romanticus is de MINI JAMBOX er ook in de kleur van de liefde, nl. rood. En tenslotte is er nog, voor de echte Fashioniste, de kleur paars.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com