You are here: Home » Gadget test » Test; Vind je spullen terug met de StickNFind stickers

Test; Vind je spullen terug met de StickNFind stickers

geschreven door Constance

Ik heb van MobileFun.nleen StickNFind set gekregen voor een test. De StickNFind stickers zijn bedoeld om, dmv. Bluetooth, je spullen op een gemakkelijke manier terug te vinden, met als enige voorwaarde dat je daar wel een StickNFind sticker op hebt geplakt.

sticknfind

In de verpakking zitten 2 (of 4) StickNFind stickers en houders en een gebruiksaanwijzing. Het werkt heel eenvoudig, je download de app (Apple en Android) en je activeert op je device waarop je de app hebt gedownload Bluetooth. Vervolgens activeer je de Bluetooth verbinding op je sticker en je bent verbonden.

[youtube]http://youtu.be/r9kUEzwQiE8[/youtube]

Op de app kan je je sticker ook een naam geven, in ons geval Poes want wij hebben 1 StickNFind sticker aan de halsband van onze kat gedaan, en vervolgens kan je precies zien waar de StickNFind sticker zich bevindt. Nu zijn onze katten Noa en Lotta niet gewend om een bandje te dragen dus zodra ze de StickNFind band om kregen proberen ze ze zich in alle bochten te wurmen om die band af te krijgen en daardoor kwamen ze regelmatig ‘out of range’ en dat kregen we duidelijk te horen doordat er een harde bel afging. (Out of range is gemiddeld vanaf 33 meter maar bij ons was het soms wel verder, nl. ruim 50 meter.) Elke StickNFind kan je een eigen naam geven, dus ideaal als elke familielid zijn of haar eigen sticker heeft.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b1oIAIaNOBQ[/youtube]

We hebben de StickNFind ook aan een sleutelbos gehangen (Testman is deze nl. regelmatig kwijt) en als je dan op de knop ’track device’ drukt geeft de StickNFind een geluidsignaal af en met dat geluidje, in combinatie met de app waarop je kunt zien of je dichtbij de sticker bent, heb je (kostbare) spullen in no-time gevonden.

app

Conclusie; de StickNFind stickers doen perfect hun werk en hebben ook een hoog fun gehalte. We zijn maar met z’n tweeën dus hadden wij genoeg aan de set met 2 exemplaren, maar er is ook een set met 4 stickers en deze is perfect voor grotere gezinnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com