Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Be the Best You-planner van Mom in Balance Be the Best You-planner van Mom in Balance
  • Dormio Resort Maastricht opent met Wellness & Kidswoningen Dormio Resort Maastricht opent met Wellness & Kidswoningen
  • Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten
  • Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest Physalis biologische essentiële oliën, voor lichaam en geest
  • Kruidvat lanceert Spa Secrets Kruidvat lanceert Spa Secrets
shoppen

Wellness Week; Detox Delight

Ik was zelf altijd een beetje huiverig voor detoxen, maar ik heb het toch eens geprobeerd en het is me erg meegevallen. Zonder hoofdpijn of hongergevoel ben ik mijn 3-daagse detoxkuur doorgekomen en zelfs mijn ‘buikje’ was na afloop mooi plat. En ik ben in goed gezelschap want Cameron Diaz, Julia Roberts, Gwyneth Paltrow en Matthew Perry zijn detox fan want in Hollywood is detoxen al enkele jaren hot en happening. En in Nederland krijgen sap- en soepkuren nu ook vaste voet aan de grond.

detox-delight

Detox Delight houdt zich al enkele jaren bezig met detoxen en staat je bij in een gezonde ontgiftingskuur om je lichaam weer een bewuste oppepper te geven. Weinig tijd en toch bewust willen leven? Detox Delight maakt je met haar sap- en soepkuren weer bewust van je levensstijl. Detoxen oftewel in het Nederlands ontgiften of vasten, is het activeren van de natuurlijke reinigingskracht van het lichaam. Soms is het heel verstandig om je lichaam te ontgiften. We zorgen immers ook goed voor de buitenkant, dus de binnenkant reinigen is minstens net zo belangrijk. Het verhoogt de vitaliteit en levensduur en bevordert onze fysieke, mentale en spirituele balans en ons welzijn. Een detox-dieet houdt in dat je geen vast voedsel eet. Je drinkt dagelijks alleen maar sappen, eventueel aangevuld met een soep.

Detox Delight richt zich onder andere op sap- en soepkuren. Zo bestaan er in het Detox Delight assortiment drie verschillende soorten: de Juice Delight, de Super Green Delight en de Juice en Soup Delight, een combi tussen sap en soep. Kuren met Juice Delight doe je door dagelijks 5 sappen van 500 ml tot je te nemen. De sappen zijn een combi van groenten en fruit. Daarnaast drink je iedere dag 1 notenmelk van 250 milliliter voor de nodige proteïnen. De kuur Super Green Delight bestaat uit groene sappen die meer bladgroenten bevatten waaronder bijvoorbeeld spinazie en snijbiet. Je detoxt met deze kuur door dagelijks 5 sappen van 500 ml te drinken en dit aan te vullen met 1 notenmelk van 250 ml. Wil je naast de sappen wat afwisseling, dan kun je voor de Juice & Soup Delight kiezen. Deze detoxkuur bevat 4 sappen van 500 ml + elke dag een andere groentesoep van 450 ml. Alle kuren van Detox Delight bestel je gemakkelijk online. Omdat Detox Delight staat voor vers krijg je als je een kuur van vijf dagen bestelt twee keer een levering om het extra vers te houden.