You are here: Home » Beauty » Test; Qiriness beauty producten

Test; Qiriness beauty producten

geschreven door Constance
Qiriness

Tussen Kerst en Oudjaar ben ik mezelf heerlijk gaan verwennen, en daarvoor had ik een aantal beauty producten tot mijn beschikking van het Franse merk Qiriness. Jullie hebben nl. al eerder kunnen lezen dat ik onlangs een presentatie van dit huidverzorgingsmerk heb bijgewoond. (Lees dit artikel hier na.) En alle producten zijn, in Nederland, exclusief bij ICI Paris XL te koop.

In mijn goodiebag zaten de volgende Qiriness producten; het Elixir Eclat Parfait, Le Wrap Temps Sublime, Le Wrap Radiance, Caresse Temps Sublime (Texture Light), Le Body Wrap Hydra-Fraicheur, 1 tablet Bain Lacte Relaxant en 1 tablet Sauna Visage.

Qiriness Bain Lactant Relaxant sauna visage

Over de tabletten ben ik razend enthousiast, want het Bain Lacte Relaxant geeft je badwater een lila kleur en de geur is heerlijk ontstressend. Tevens wordt je huid heerlijk zacht en na afloop heb je mooie glans. Het Sauna Visage tablet kan op 2 manieren gebruikt worden;  in het speciale Sauna Visage apparaat of gewoon in kom met heet water. Ik heb de laatste methode gebruikt en je voelt al je poriën opgaan en gereinigd worden door het warme water in combinatie met de ingrediënten van het tablet.

elixer eclat parfait

Het serum Elixir Eclat Parfait is voor een aantal ‘huidproblemen’ geschikt, nl. bruine & rode vlekjes, rimpeltjes, grove poriën, vale huid etc. Je kunt dit serum ’s ochtends en ’s avonds gebruiken en dan heb je bij mij al een paar punten voorsprong want ik ben fan van alles in-een crèmes. Nu is het nog niet erg koud geweest en hebben we nog weinig last van grote temperatuursverschillen gehad, maar het serum trekt lekker snel in en ruikt ook nog eens heerlijk. En ook mijn rode ‘wangen’ zijn een stukje minder rood dan een maand geleden.

le body wrap le wrap radiance Le-Wrap-Temps-Sublime

De ‘Le Wrap’ producten zijn maskers en ik heb zelf niet zo heel veel met maskers. Ik vind het vaak teveel ‘gedoe’ omdat je moet wachten of omdat ik weinig of geen verschil zie van voor of na het masker. En verder vergeet ik ook vaak dat ik een masker moet gebruiken, een masker zit gewoon niet zo in mijn systeem. Le Wrap Temps Sublime is een herstellend masker dat huidveroudering tegen gaat en oud worden wil niemand, dus ik ook niet. Nu heb ik het masker een paar keer gebruikt en het aanbrengen gaat erg gemakkelijk evenals het afhalen want dat gaat gewoon, na 10 minuten, met een tissue. Je kunt het masker ook ’s avonds lekker dik opbrengen en daarmee gaan slapen en dan in de ochtend je huid goed schoonmaken. En deze manier is mij beter bevallen want toen zag ik wel degelijk verschil en had mijn huid een mooie glans en voelde goed aan. Le Wrap Radiance vond ik niet echt een masker maar meer crème-achtige gel en geeft je huid een zachte peeling. Ook dit masker kan je met een tissue van je huid afhalen maar ik vond het lekkerder om dit te doen met de Philips VisaPure. Want de combi van Le Wrap Radiance en de VisaPure gaf mij nog een schoner en zachter gevoel. Le Body Wrap Hydra Fraicheur is, ondanks het woord Wrap, geen masker maar een heerlijke bodycrème die lekker naar citrusvruchten ruikt. De crème trekt lekker snel in en is zeker in de winterperiode een extra oppepper voor de droge huid. En ’s zomers kan je de tube ook in de koelkast bewaren en je hiermee, na een warme dag op het strand, insmeren.

caresse temps

Caresse Temps Sublime (Texture Light) is een anti-aging crème, speciaal voor de huid waarbij er al wat rimpeltjes en kraaienpootjes te zien zijn. Deze crème gaat verdere huidveroudering tegen en vult de bestaande rimpels op en zorgt voor een stralende huid. Er zijn 2 varianten; de Texture Light en de Texture Normale. De Texture Light is bedoeld voor normale tot gecombineerde huid en de Texture Normale voor de normale tot vochtarme huid. Ikzelf ben een fan van lichte crèmes maar vind voor de winterperiode Caresse Temps Sublime (Texture Light) eigenlijk wel iets te dun, maar voor de zomer is ie perfect; hij trekt lekker snel in en laat geen vet op je huid achter. En ook voelt je huid lekker zacht en soepel aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com