You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Korting bij Balanzs Juice Cleanse

Korting bij Balanzs Juice Cleanse

geschreven door Constance
Balanzs Juice

Afgelopen week hebben jullie mijn ervaringen kunnen lezen over het 3-daagse detox programma van Balanzs Juice Cleanse. Ik vond 3 dagen prima vol te houden en ik heb dan ook geen enkel moment vervelend of rot gevoeld en ook geen hoofdpijn gehad.

Balanzs Juice

Mocht je het nieuwe jaar dan ook goed willen beginnen en een detox kuur willen volgen dan mag ik, namens Balanzs Juice Cleanse, alle lezeressen van Blogo.nl een leuk aanbod doen, want als je bij je bestelling de actiecode ‘SHOPPENBLOGO‘ invult, krijg je op alle Balanzs Juice Cleanse producten een korting van 20%! (De kortingscode is t/m 31 januari as. te gebruiken.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com