You are here: Home » Eten & koken » Speculoospasta van Jules DeStrooper

Speculoospasta van Jules DeStrooper

geschreven door Constance
De Strooper speculoospasta

Als kind (en stiekem nu nog steeds) was ik dol op speculaas op brood en dan het liefste op een verse witte boterham met roomboter. En dan niet 1 maar wel 2 speculaasjes op elke boterham.

De Strooper speculoospasta

De bekende Vlaamse koekjesbakker Jules Destrooper (ook bekend van de overheerlijke wafeltjes) heeft speculaas in een pot gestopt en deze speculaasjes kan je gewoon op je boterham smeren, zo dun of zo dik je maar wilt. Maw. smeerbare speculaasjes ofwel Speculoospasta. (Speculaas heet in België speculoos, vandaar.) En deze Speculoospasta is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kleur- of bewaarstoffen en gemaakt met echte boter. (Je kunt deze boterham traktatie alleen bij Jumbo kopen.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com