You are here: Home » Eten & koken » Sissy-Boy Kerstmarkt brengt je in Franse kerstsfeer

Sissy-Boy Kerstmarkt brengt je in Franse kerstsfeer

geschreven door Constance

As. zaterdag is er weer de Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt (Amstelveld in Amsterdam) en ik mag alvast een tipje van de sluier oplichten over het aanbod van Kerstbrocante die je hier kan kopen.

sissy boy

Zo is er een set van 2 hoge rolluikkasten uit mahoniehout, een klassieke dennengroene driezitter en een immense koperen klok. En dit is nog maar een kleine impressie van het ruime assortiment, dat is uitkozen door de inkopers van Sissy-Boy Homeland en ze zijn hiervoor speciaal Frankrijk afgereisd en ze zijn met tal van vintage prachtstukken teruggekomen.

Uiteraard valt er op de Kerst Brocante Markt nog een hoop meer te proeven, speuren en te beleven. Tussen de sieraden en accessoires vind je unieke kerstcadeau, dat tevens ter plekke wordt ingepakt. Luister naar Christmas Carols met een mok dampende glühwein in je handen terwijl de kids kerstversieringen maken in de Compananny kidscorner. Tenslotte is er een verrassende menukaart vol met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Al met al, veel ingrediënten voor een unieke kerstsfeer om alvast in de stemming te komen!

bank

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com