You are here: Home » Beauty » Test: Remington Silk Ultimate Styler

Test: Remington Silk Ultimate Styler

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heb ik jullie laten kennis maken met de nieuwe Remington Silk Styling tools. (Heb je dit artikel gemist dan is het hier te lezen.) En Remington heeft mij een van deze Silk Tools opgestuurd, nl. de Remington Silk Ultimate Styler.

silk-ultimate-stylerDe Silk Ultimate Styler is op 2 manieren te gebruiken; met of zonder het speciale opzetstuk en met deze styler kan je verschillende kapsels maken, nl. losse en medium krullen, golven maar ook glad gestyled haar. De Silk Ultimate Styler heeft ook de Advanced Silk Ceramic coating met 3D effect waardoor je haar een mooie glans krijgt. Wat ik zelf erg prettig vond, was de mogelijkheid om zelf te temperatuur in te stellen, je kan kiezen van 120 t/m 230 graden en zeker voor mijn fijne haar is een lage temperatuur belangrijk. En als je de styler altijd op dezelfde temperatuur gebruikt kan je deze ook vastzetten.

silk ultimate styler

Verder is de Remington Silk Ultimate Styler heel snel warm (binnen 30 seconden) en gaat na 1 uur automatisch uit. Als je het speciale hulpstuk niet gebruikt, voor losse krullen, moet je wel een de bijgeleverde hittebeschermende handschoen gebruiken want dan is het de bedoeling dat je je haar tussen de styler schuift en dan zou je je vingers kunnen branden. Ik vond dat in het begin een beetje onhandig, maar toen ik eenmaal de slag te pakken had begreep waarom Remington dit zou had bedacht; dan pak je nooit teveel haar in 1 keer en krijg je gelijk ook mooie gelijkmatige krullen.

Met het opzetstuk op de styler (zet deze op de styler als ie nog koud is) kan je je haar steil stylen, maar ook medium krullen of golven maken. Het gladmaken gaat met mijn, kortere, haar prima, en het lukte zelfs om een lichte slag te krijgen, maar toch is de medium krulstand meer geschikt voor dames met langer haar. Toch viel het me mee dat het me lukt, maar dat heeft ook te maken met het feit dat je haar tussen de platen moet schuiven en dus ook dan hier weer nooit teveel haar in 1 keer kan krullen. Ook op reis kan de Remington Silk Ultimate Styler gewoon mee, want hij schakelt automatisch van voltage en in de verpakking zit, behalve de speciale handschoen, nog een luxe hittebestendig opbergetui.

Conclusie: de Remington Silk Ultimate Styler is een handig apparaat, zelfs voor iets korter haar, waarmee je op 4 verschillende manieren uit de voeten kan en ook door de temperatuur instelling zelfs voor fijner en dunner haar gebruikt kan worden. En door het lange snoer (draaibaar en 3 meter lang) kan je gemakkelijk de achterkant van je haar van krul of slag voorzien.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wTClYt78EeQ[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com