You are here: Home » Accessoires » Freitag Sleeve voor Samsung GALAXY S4

Freitag Sleeve voor Samsung GALAXY S4

geschreven door Constance
Freitag F333

Ik ben een echte hoesjesfreak, om al mijn smartphones moet ik een hoesje hebben, want ik vind het zo vreselijk zonde om op mijn dure telefoon een kras te krijgen. En het tassenmerk Freitag heeft nu een speciaal hoesje voor de Samsung Galaxy S4 ontwikkeld.

Freitag F333

De F333 SLEEVE van Freitag for Samsung Galaxy S4 heeft een satijnen voering en daardoor worden vette vingers en oorafdrukken gelijk van je scherm gehaald en door het treklipje aan de achterkant van de cover kan de S4 heel gemakkelijk uit het hoesje gehaald worden. En de Freitag F333 is er in heel veel verschillende kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com