You are here: Home » Beauty » Test: La Colline Eco-Hydration Treatment

Test: La Colline Eco-Hydration Treatment

geschreven door Constance
La Colline cellular eco hydration treatment

Een tijdje geleden kwam er, via de mail, deze vraag van La Colline bij me binnen; ‘Wie heeft de meest droge huid? La Colline heeft een kuur ontwikkeld voor een intense hydratatie van de huid: Cellular Eco-Hydration Treatment. Voordat de kuur in Nederland wordt gelanceerd, bieden wij een aantal beauty experts de kans om de treatment te testen. Hiervoor zijn wij op zoek naar 6 personen met de meest ‘dorstige huid’ die de volledige kuur van 28 dagen willen gebruiken.’

La Colline cellular eco hydration treatment

Dat liet me geen 2 keer zeggen en ik ben gelijk in de pen geklommen, want ik krijg altijd te horen dat mijn huid er goed uitziet, veerkrachtig en soepel is maar zeer vochtarm, maw. dorstig. En ik ben, door La Colline, uitgekozen om de Cellular Eco-Hydration Treatment te mogen testen.

Wat is er zo speciaal aan het La Colline Cellular Eco-Hydration Treatment? In deze treatment zijn 3 verschillende hyaluronzuurtypes gecombineerd, die allemaal een verschillend moleculaire gewicht hebben. Ieder type hyaluronzuur werkt op een andere laag in de huid zodat de meest effectieve hydratatie mogelijk is. Eco-Hydration heeft de intensiteit van een kuurbehandeling in een schoonheidsinstituut maar je kunt het gewoon lekker thuis gebruiken. Verder wordt het waterreservoir in en van je huid herstelt, wordt je huid intensief gehydrateerd en je huidbarrière versterkt. Je moet, 28 dagen, in de ochtend en in de avond de inhoud van 2 pipetjes op je gezicht uitsmeren en daarna je gewone dag- of nachtcrème gebruiken.

Ik ben nu bijna 28 dagen verder en ik voel dat mijn huid veel zachter en soepeler aanvoelt, in het begin had ik het idee dat mijn huid het product echt ‘opat’, maw. de behoefte aan vocht was echt aanwezig en maar nu merk ik dat ik de treatment goed kan uitsmeren op mijn gezicht en dat ik zelfs minder nodig heb voor hetzelfde resultaat.

Afgelopen week was ik bij mijn schoonheidsspecialiste en haar eerste opmerking was, toen zij mijn gezicht onder handen nam; ‘wat heb jij gedaan?’ Het resultaat was dus duidelijk merkbaar, en ik ga dan ook zeker nog even door met de La Coline Cellular Eco-Hydration Treatment want dit is, zeker in de droge, koude, winterperiode een super product.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com